با سلام به مخاطبان گرامی
من، موسی توماج، در این صفحه به سوالات شما در زمینههای تعلیم و تربیت، خودشناسی، خودشکوفایی، موفقیت تحصیلی و زمینههای مرتبط، در حد دانش و تجربه خودم، پاسخ میدهم.
ما چنین تجربهای را در وبسایت سابق بنده (سایت زندگی رویایی) داشتیم. برخی از آن مشاورهها در قالب کتاب خانوادهام میگن: نمیتونی بهش برسی! مکاتبات یک مشاور با مخاطبان آرشیو شده و در لینک زیر در دسترس است. شاید مناسب باشد قبل از طرح پرسش خود نگاهی به مسائل طرح شده توسط سایر دوستان و پاسخهای من در این آرشیو داشته باشید.
برای دریافت کتاب آرشیو مشاوره رایگان سایت زندگی رویایی کلیک کنید.
از آنجا که این یک مشاوره عمومی است و در سایت منتشر میشود، از ذکر مشخصات هویتی خودداری کنید.
من به فراخور زمان به ترتیب به سوالات شما پاسخ خواهم داد.
با آرزوی رشد روزافزون برای شما
موسی توماج ایری
سلام وقت بخیر
من در حال نگارش مقاله مطالعه تطبیقی تخیل از دیدگاه باشلار و رزت هستم که مقاله شما کمک زیادی به پیشبرد مقاله ام کرده. ضمن تشکر از شما خواستم ببینم آیا امکان دارد به متن پایان نامه جنابعالی دسترسی داشته باشم؟
با تشکر فراوان
سلام جناب رنجبران
بله، لطفا از طریق ایمیل تماس بگیرید
با آرزوی موفقیت
سلام. من به سخنرانی انگیزشی و رشد فردی خیلی علاقه دارم اما نمیدونم از کجاشروع کنم. در ضمن خیلی میشنوم که میگن تاخودت خیلی موفق و بزرگ نشدی، نمیتونی تو این زمینه ها سخنرانی کنی! لطفا راهنماییم کنید استاد.
سلام فاطمه گرامی
پیشنهاد من این است که شما یک تحقیق اولیه در مورد ارائه خدمات آموزشی در زمینه موفقیت، رشد شخصی و کسب استقلال مالی انجام دهی تا مطمئن شوی که آیا این همان کاری است که واقعا و با تمام وجود میخواهی انجام دهی؟
اگر مطمئن شدی، باید با تصمیم قاطع و عزم جزم در این مسیر گام برداری. ابتدا میتوانی مطالب موجود را عمیقا مطالعه و جمعبندی کنی و به مرور آنها را در قالب کتاب، سخنرانی، مشاوره و … عرضه کنی.
باید همیشه در حال آموختن و یادگیری باشی و همواره به خاطر داشته باشی که هر استادی زمانی مبتدی بوده است. پس از همین جایی که هستی می توانی شروع کنی.
بهترین راه برای رسیدن به اهدافمان این است که کمک کنیم تا دیگران به اهدافشان برسند.
برای شما در این مسیر آرزوی موفقیت میکنم.
سلام ممنون از سایت خوب شما
سلام محمد عزیز
سپاس از شما
سلام من نمیتونم به برنامه ریزی روزانه ام پایبند باشم خیلی تنبلی میکنم میشه همیشه تو رویا و خیال موفقیت هستم ولی اما نمیتونم تلاش کنم به خاطر این تنبلی ها از خودم دلخور میشم میشه یه راهی به من نشون بدی من تا الان خیلی از کتاباتون رو خوندم همه رو واقعا از ته دل پسندیدم امیدوارم یه پاسخی بدی که بتونه تو کل زندگی ام تاثیر داشته باشه
سلام میلاد عزیز
چند جنبه را باید در نظر گرفت:
۱. تنبلی فی نفسه بد نیست. انسان کلا گرایش به تنبلی دارد و تنبلی انگیزه ابداع بسیاری از راه های تسهیل کارها و زندگی بوده است. اما اگر در مورد شما این، از حد و حدود معمول فراتر است باید دید علت چیست.
۲. شاید شما برنامه های روزانه خود را زیادی سخت گیرانه تنظیم می کنید. بهتر است برنامه هایتان از نظر میزان دشواری و وجود جنبه های مفرح، متعادل باشد.
۳. بهتر است اول سراغ سخت ترین کار بروید و قورباغه تان را قورت دهید! در این صورت بقیه برنامه را با آرامش و حس بهتری دنبال خواهید کرد.
۴. اگر با مقاومت درونی زیادی برای انجام کارها مواجه هستید، دو مقاله زیر را بخوانید:
• چه چیز باعث میشود کارها را از امروز به فردا بیندازیم؟
• خودتخریبی چیست و چگونه مانع خودشکوفایی ما میشود؟
در نهایت باید گفت که انسان معمولا در کاری که به آن علاقه دارد، تنبلی نمی کند. اما بسیاری مواقع لازم است که کارهایی را که به آنها علاقه نداریم نیز انجام دهیم تا در نهایت بتوانیم بر کارهایی که به آنها علاقه داریم متمرکز شویم. پس، می توان از همان انگیزه علاقه اصلی برای انجام دادن سایر کارها استفاده کرد.
ضرورت و اهمیت کارهای مختلف باهم متفاوت است. برای اولویت بندی کارها پیشنهاد می کنم کتاب «اولویت دادن به اولویت ها» از استیون کاوی را بخوانید.
شاید شرکت در کلاس مدیریت زمان متمم نیز علاوه بر آشنایی علمی با این مبحث به ایجاد عادت های مثبت در این زمینه کمک کند.
اگر خودتان با روش های بالا نتوانستید مشکل را رفع کنید، شاید مراجعه به یک مشاور یا روانشناس، مفید باشد.
امیدوارم که مفید واقع شود. با آرزوی رشد روزافزون برای شما.